Wine details
Wine name:
Year:
Volume:
Price:
Quantity:

Contact details
First Name:
Last Name:
Email:
Additional remarks/questions:
Answer for request
Is quantity available?
Additional remarks:
90plus
Find 90plus rated wines
Login
Your current location is set to:
Fairfield

The RestaurantDeze rustieke hoeve ligt in een beboste villa vlakbij de Leie en het golfterrein. Achter de gevel van deze gerestaureerde schuur vindt u een hedendaags interieur. Enkel de eeuwenoude imposante open haard verwijst naar het verleden. In de winter tafelt men voor het gezellig knetterend haardvuur, in de zomer in een lommerrijke omgeving op een prachtig terras.

The Chef


Steven D’hoyeThe Dishes

   Add new dishThe Wine list  download the full wine list

Wanneer een hobby een passie wordt.

Elk jaar vertrekken Steven en Valerie (met plezier) naar Frankrijk om voor u bij diverse kastelen te degusteren. Dankzij jarenlange goede contacten met de meest gerenommeerde Bourgondische wijnhuizen kunnen wij u verschillende 'pareltjes' aan zachte prijzen aanbieden.

Wijnhuizen zoals Comtes-Lafon, J-F Coche-Dury, Dom. Roulot, Niellon, Rousseau, Tollot-Beaut, H. Couges,... klinken menig kenner als muziek in de oren. Ook in Chablis bieden wij u alleen de top, zoals Raveneau en Dauvissat. Uiteraard gaat onze aandacht ook naar Champagne, Elzas, Loire en Rhône.

En wat dacht u van een schitterende Pouilly-Fumé van Didier Dagueneau? Naast absolute toppers in Bordeaux, zoals Château Trotanoy, Château Léoville-Barton en Château Mouton-Rotschild, bieden wij u ook graag diverse 'kleinere' kasteelwijnen, zoals Château La Tour de By, Château Montaiguillon en Château Zédé.

Bij de wereldwijnen gaan we steevast op zoek naar dé toppers. Wij bieden u graag een gamma aan met wijnen uit Duitsland, Italië, Spanje, Zuid-Afrika, Californië, Chili en Nieuw-Zeeland.

Onze wijnkaart telt maar liefst 350 verschillende referenties. Diverse jaargangen houden wij bewust nog een tijdje in de kelder om u optimaal van iedere jaargang te laten genieten.Printing. Please wait...
This service is free. If you like it and please like us!

Powered by 90pluswines.com
90+ WINES | ALL RIGHTS RESERVED
Browse in:English | Dutch | French | Spanish | German | Italian |